English

دری

Logg in

Kontakt Support Beställning Böcker Om oss Hem
 

 

Om KODAKAN

 

Idén till KODAKAN (som betyder barn och ungdomar på språket Dari) förlag föds år 2002 i Stockholm och ägs och drivs sedan dess av ett fler tal modersmålslärare, författare samt av ett fler tal erfarna ingenjörer som utvecklar inlärningsprogram, lek & lär och ljudböcker för barn och ungdomar.

 

Modersmålet har stor betydelse för barnets identitet och det är grunden för barnets förmåga till inlärning. Vi strävar efter att erbjuda bättre modersmål resurser för barn och ungdomar i språket Dari och Pashto, och det gör vi genom att lägga mer tid och resurser på innehållet i böckerna.

 

Idag har vi mer än 50 modersmål böcker. Vi utvecklas och jobbar med intressanta projekt att ge ut nya böcker och datorbaserade inlärningsprogram för språket Dari och Pashto.

 

Ringer du till KODAKAN är det ofta du får tala med någon av författarna till någon av våra böcker eller inlärningsprogram. Vi hoppas att du som lärare eller elever utnyttjar den chansen. Vi uppskattar förslag och idéer till förbättring från er. Du är välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post och dela dina idéer med oss och få svar på dina frågor.

 

Tänk på att du kan beställa också enstaka böcker direkt via vår webbsida, utan fördyrande mellanhänder.

 

Kontakt info:

www.kodakan.se

info@kodakan.se

+46 722 44 17 18

 

Hitta KODAKAN på karta